Ada orang cakap air RO tak elok untuk tubuh badan..

Macam-macam mitos keluar. Boleh reput tulang la, boleh jadi badan makin sakit la, boleh cepat mati laaa.. aduh

Tapi bila saya tengok PRIVATE HOSPITAL di MALAYSIA boleh kata 80% pasang Coway, ermmm

Persoalannya , Doktor specialist di setiap Hospital ni nak bunuh semua orang ke bagi air RO?

Nasihat dari PAKAR, sebelum membeli kaji dulu dan jangan duk dengar rumor dari orang je

Sebelom membeli tu buat kajian dulu jgn percaya bulat2 ckp salesman yer

Kita memang nak menjual penapis air kepada anda tapi kita jual untuk kebaikan bukan untuk membebankan. Saya sendiri sejenis yang tak suka menjual barang yang tidak ada kualiti. Saya akan jadi malu. Tak kisah la kalau bukan produk sendiri pun..

Sebab saya sedar kalau saya jual produk yang tak bagus, ramai orang complain tak puas hati, saya pun akan dapat saham dosa yang sama dengan owner produk.. tak gittewww

Jadi pengguna bijak yer uallsss

One Reply to “Jangan Mudah Percaya”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *