Coway ada senjata rahsia yang ramai tak tahu. Senjata yang boleh dikatakan sangat-sangat licik. Dan senjata-senjata ini diagihkan pada pelanggan-pelanggan kami untuk kemudahan dan kegunaan mereka.

Apa benda senjata ni?? Acah ajerr

Hey.. jangan terkejut eh. Coway merupakan satu-satunya penapis air nombor satu Malaysia yang menyediakan perkhidmatan Cody. Cody ni memang diwujudkan untuk membantu pelanggan-pelanggan kami. Memang mantap, pantas dan sangat peramah.

Dengan gaya kerja yang pantas, professional, melayan customer bagai keluarga sendiri dan alert terhadap masalah pelanggan membuatkan ramai pelanggan Coway yang puas hati dan seronok langgan Coway.

Ini adalah keseronokan bonus yang anda dapat :

  1. Cody akan datang ke rumah anda setiap 2 bulan sekali untuk membersihkan dan servis mesin penapis air. Anda tak perlu bersihkan mesin anda sendiri. Anda guna, Cody bersihkan.
  2. Cody akan mencuci air karat dalam filter. Anda akan bersih dari segala kekotoran.
  3. Anda hanya perlu goyang kaki tengok Cody buat kerja untuk anda!
  4. Tak perlu nak buat reminder untuk bersihkan sendiri filter air. Hanya perlu tunggu Cody ketuk pintu rumah!
  5. Let Cody do all the dirty works for you.
  6. HYGIENE GUARANTEED

Seronok kan?  Memang seronok bila kita dilayan macam raja. Pembantu datang rumah buat kerja untuk kita.

Aduhhh nikmat apa lagi yang kau mahu dustakan?

Ini adalah contoh Cody yang akan berkhidmat untuk anda

Beli Coway Villaem RM120 anda akan dapat servis Cody dengan PERCUMA selama 5 TAHUN lamanya. Tak perlu bayar apa-apa lagi dah. Coway Villaem dapat Cody pun anda dapat!

Bestnyerrrrrrrr !!

Sungguh hebat letak satu Coway Villaem 2 di rumah anda. Jiran pasti jealous!

Jom dapatkan sekarang jom!

Saya sertakan reviews dari pelanggan Coway yang berpuas hati dengan layanan Cody pada mereka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *